Торове

За растеж и цъфтеж

знаете ли, че?

В отглеждането на Медицински Канабис са известни две фази.Едната фаза на Растеж,е когато растението се издължава,образува нови клони и листна маса.Другата фаза на Цъфтеж,е когато образува своите пъпки по стеблата,които след това се превръщат в съцветия (глави).

 Най-важното при отглеждането е редовното подхранване в малки и умерени дози с каквито и да е торове в растежа и цъфтежа.Това ще ви даде много по-добри резултати отколкото 2-3 подхранвания през целият живот на вашето растение,дори и то да бъде с най-скъпите торове и добавки.При хранителната диета е най-важно постоянството.

Подхранване всяка седмица през целият живот на растението и на второ място след това качеството и дозите на торовете.

Master Grow А&В е основен тор за растеж, селектиран с цел да осигурява перфектното съотношение на хранителни вещества, необходими във вегетативната фаза на растенията. Той активира растежа и гените за защита, което води до силни растения и висок добив. 100% водоразтворима формула, съдържаща правилно балансиран микс от всички основни, растителни хранителни вещества с елементи, повишаващи качеството на реколтата. Подходящ за всички методи на отглеждане: почвен, хидропонен и отглеждане в кокосов субстрат.

Докато тора за цъфтеж Master Bloom А&В е специално разработен, за да предостави на растенията идеалната композиция от хранителни вещества за фазата на цъфтеж, увеличавайки способността на културата да цъфти продуктивно. Гарантира правилно хранене на растенията и достигане до пълният им потенциал в цъфтежната фаза. След фазата на растеж, нуждите от хранителни вещества започват да се променят. Master Bloom А&В е формулиран да продължи да доставя на растенията онова, от което се нуждаят, за да изградят плътни, наситени цветове.